+45 25 36 80 57       Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Badeværelse

Badeværelset er et af de mest personlige rum i vores bolig. Her er vi alene, når vi vågner under bruseren eller slapper af i badekarret efter en lang dag. Samtidig er renovering af badeværelset eller opførsel af et helt nyt badeværelse som oftest ikke en helt billig omgang. Derfor stiller vi hos Murermester Jørgen Madsen A/S store krav til de materialer vi benytter, og til de underentreprenører vi samarbejder med.

Skal du have udført en renovering af badeværelset? Eller har du brug for et helt nyt badeværelse for at det bliver, som du gerne vil have det? Så læs mere her på siden, hvor du blandt andet kan finde inspiration til, hvordan dit nye badeværelse kan se ud.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os. Så kan du få svar på dine spørgsmål med det samme. Du har også mulighed for at få tilbud på, hvad det vil koste for os at lave dit badeværelse. Sådan et tilbud forpligter dig selvfølgelig ikke til noget.

Renovering af badeværelse eller nyt?

Hos Murermester Jørgen Madsen A/S kan vi hjælpe dig, hvis du gerne vil have en renovering af badeværelset, eller hvis du drømmer om et helt nyt bad.

Vi er et mindre familiefirma med cirka 10 ansatte. Flere af os har fejret 20 års jubilæum i virksomheden, så vi har rigtig god erfaring med badeværelser. Vi udfører et solidt håndværk og overholder vores aftaler. Det resulterer i, at vi har et godt omdømme og hele tiden får nye opgaver med renovering af badeværelser.

Skal vi også tage et kig på, hvordan dit badeværelse kan blive fornyet? Så lad os ringe dig op, så vi kan høre mere om dine badeværelsesdrømme. Det er helt uforpligtende og koster ikke noget.

Få et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Vi er eksperter i murerarbejde og samler et hold af underleverandører, som vi samarbejder med om at gøre dit badeværelse nyt og lækkert. Kender du allerede en elektriker eller VVS’er, som du gerne vil have med til at lave dit badeværelse, så er det selvfølgelig helt i orden. Så bruger vi dem.

Vi sætter os grundigt ind i dit behov og dine tanker omkring et nyt badeværelse, og hvordan dit budget ser ud. Vi er grundige og erfarne, og vi vælger leverandører, der fuldt ud matcher vores krav til kvalitet i materialer og håndværk.

Når du kontakter os, står vi for alt det praktiske. Vi indsamler tilbud fra de underleverandører, der skal hjælpe os med opgaven. Og når alle priserne er på plads, så får du det samlede tilbud. Derfra er det naturligvis helt op til dig, om vi skal starte på renovering af badeværelset, eller om du hellere vil vente eller vælge noget andet.

 

Et projekt på Møllevej:

View the embedded image gallery online at:
https://mmjm.dk/vi-udforer/badevaerelser.html#sigProIdd9cd387059

Et projekt på Røsnæsvej:

View the embedded image gallery online at:
https://mmjm.dk/vi-udforer/badevaerelser.html#sigProId9ed1262994

Få et Uforpligtende tilbud!

Udfyld venligst formularen nedenfor så kontakter vi dig!

Kontakt os!

Navn(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

Der ønskes tilbud indenfor:(*)
Invalid Input