+45 25 36 80 57 lars@mmjm.dk

Entreprenørfirma

Vi udfører alt fra kloak- til tagarbejde

Overvejer du at få lavet nyt badeværelse, trænger kloakken til et gennemsyn, eller skal tagkonstruktionen have en opfriskning? Så tag vores murer- og entreprenørfirma med på råd. Vi er din lokale murer og entreprenør i Kalundborg, og vi hjælper med både nybyggeri og ved ombygning af hus.

Få et uforpligtende tilbud!

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Dit byggeprojekt er i sikre hænder hos os. Vi arbejder efter danske overenskomster og leverer altid kvalitet, der lever op til alle krav og regler. Du er tillige sikret op til 150.000 kr. inkl. moms i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler.

Alsidigt entreprenørfirma

Hos Murermester Jørgen Madsen A/S har vi stor og alsidig erfaring med nybyggeri og renovering. Så behøver du kun at gå ét sted hen, når du skal bruge en murer og entreprenør i Kalundborg eller omegn. Vi sikrer dig et gennemtænkt og professionelt arbejde inden for følgende arbejdsområder:

Badeværelser

Trænger badeværelset til en fornyelse, eller kunne I bruge et ekstra toilet i virksomheden? Ved ombygning af hus er badeværelset ikke en af de billigste poster. Så vælg et murer- og entreprenørfirma, der benytter de bedste materialer. Vi lægger vægt på kvalitet, og hos os er du sikret 5 års garanti for solidt udført arbejde.

Læs mere

Betonarbejde

Vi er dit entreprenørfirma, hvis du skal bruge betonarbejde og støbeopgaver. Vi samarbejder med både private og offentlige bygherrer og tilbyder betonarbejde til industrielle virksomheder. Kontakt vores murer- og entreprenørfirma i Kalundborg for mere information.

Læs mere

Tagarbejde

Ny tagterrasse, oppudset gavl eller restaureret tagkonstruktion? Lad os være dit entreprenørfirma, når du står og mangler tagarbejde udført af professionelle håndværkere. Vi vælger altid materialer i højeste kvalitet, og du får garanti for, at vores arbejde både holder og ser godt ud år efter år.

Læs mere

Murerarbejde

Vores firma udfører alle typer murerarbejde i Kalundborg og omegn. Vi hjælper blandt andet med ombygninger, tilbygninger og nybyggeri for din familie, din arbejdsplads eller din boligforening. Uanset opgavens størrelse har vi fokus på det solide håndværk samt det smukke og holdbare resultat.

Læs mere

Kloakarbejde

Tænker du på at få tjekket afløbsinstallationerne i dit hus? Vi er din entreprenør i Kalundborg, når du skal have udført alle former for kloakarbejde. Vi tilbyder dog ikke tv-inspektion.

Læs mere

Nybyggeri

At kaste sig ud i nybyggeri kan være lidt af et projekt. Med os som dit entreprenørfirma vil du opleve et højt fagligt niveau på alt vores arbejde. Vi har stor, alsidig erfaring og udfører de fleste typer byggeopgaver. Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Læs mere

Renovering

Vores entreprenørfirma dækker Kalundborg, Slagelse, Holbæk og omegn, når du står over for ombygning af hus og eksempelvis skal renovere tag, badeværelse eller kloak. Ring til os for mere information eller et godt tilbud hos vores entreprenør.

Læs mere

Vores kunder er glade

Flot omfugning
Vi har fået udkradset og omfuget en gavl. Arbejdet er blevet lavet meget omhyggeligt og flot med fugefarve der passer til resten af huset.. meget fin oprydning også. Dygtig og behagelig ung murer på opgaven. Dejligt med godt lokalt murerfirma.

- Jørgen Topp-Jørgensen

Badeværelse
Anbefaler Muremester Jørgen Madsen til at forestå arbejde med badeværelse, meget høj kvalitet på udført håndværk, god dialog med håndværkerne der udføre arbejdet.

- Rose Jørgensen

Reparation af stentrappe

Murermester Lars kom hurtigt som aftalt og beså skaden på vores stentrappe.Reparationen af vores stentrappe gik hurtigt i gang i de efterfølgende dage og er virkelig godt udført. Det efterfølgende forebyggende arbejde for at forhindre fremtidige skader er også meget tilfredsstillende. Mureren, som udførte arbejdet var kompetent, imødekommende og informativ undervejs.

- Helle Westergaard

Kontakt vores entreprenørfirma

Skal vi være din lokale entreprenør i Kalundborg? Vores byggeopgaver spænder bredt, og vores entreprenørfirma kan sandsynligvis også hjælpe dig til en konkurrencedygtig pris. Tag fat i os på telefon eller e-mail, eller udfyld vores kontaktformular og lad os vende tilbage til dig.