+45 25 36 80 57 lars@mmjm.dk

Nyt tag

Når det kommer til tagarbejde, er Murermester Jørgen Madsen A/S en alsidig virksomhed. Vores medarbejdere har stor erfaring, og vi påtager os langt de fleste opgaver inden for tagrenovering og arbejde med nyt tag i Kalundborg og omegn. Læs mere her på siden om de arbejdsopgaver, vi udfører, eller kontakt os hvis du har spørgsmål, som du gerne vil have svar på. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular og beskrive dit behov for nyt tag, eller hvis du skal bruge dygtige håndværkere til andet tagarbejde.

Vi kører ud fra vores adresse i Kalundborg og tilbyder professionelt tagarbejde. Kontakt os for mere information, hvis du skal have tagrenovering eller nyt tag i Kalundborg eller omegn. Så sender vi vores bedste tilbud på tagarbejde med garanti for høj kvalitet

Få et uforpligtende tilbud

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Dit byggeprojekt er i sikre hænder hos os. Vi arbejder efter danske overenskomster og leverer altid kvalitet, der lever op til alle krav og regler. Du er tillige sikret op til 150.000 kr. inkl. moms i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler.

Murermester Jørgen Madsen A/S har stor erfaring inden for tagrenovering og andet tagarbejde

Uforpligtende tilbud på dit tagarbejde

Vi har stor erfaring inden for tagrenovering og andet tagarbejde. Skal tilbygningen have en tagterrasse, eller står du over for en større eller mindre tagrenovation? Vores entreprenørfirma tilbyder alt fra støbning af den nye terrasse til tagrenovering og montering af nyt tag i Kalundborg, Slagelse, Holbæk og områderne deromkring. Den nye kvist med murede vægge og isoleret tag og gavl kan vi ligeledes klare. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på vores tagarbejde eller prisen for et helt nyt tag i Kalundborg og omegn.

Skal vi også tage et kig på, hvordan dit badeværelse kan blive fornyet? Så lad os ringe dig op, så vi kan høre mere om dine badeværelsesdrømme. Det er helt uforpligtende og koster ikke noget.

Garanti på tagarbejde

Vi er specialister i tagarbejde, og vi giver garanti for, at vores arbejde er udført i høj kvalitet og med de bedste materialer, der holder år efter år. Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti. Det giver dig et sikkerhedsnet, hvis der mod vores forventning skulle opstå fejl eller være mangler på vores tagarbejde.

Nyt tag eller tagrenovering med garanti er noget, der giver dig ekstra tryghed. Byg Garanti sikrer dig som boligejer med op til 150.000 kroner. Vi lever af tilfredse kunder og bestræber os på altid at levere tagarbejde i topkvalitet. Garantien giver en ekstra tillid hos de kunder, der ikke allerede har benyttet sig af vores entreprenørfirma og kender vores professionelle tilgang til arbejdet med at renovere eller lægge nyt tag.

Skal du have et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i Kalundborg, hvor vi har vores kontor? Kontakt os og fortæl os om opgaven, samt hvor og hvornår den skal udføres. Så vender vi tilbage med svar og en konkurrencedygtig pris.

Garanti på tagarbejde hos Murermester Jørgen Madsen A/S

Vi laver tagarbejde
på Vestsjælland

Vi er et lokalt vestsjællandsk murerfirma, der har værksted i Kalundborg, men vi arbejder i hele Vestsjælland. Bor du i eller omkring Slagelse, Holbæk eller Kalundborg, så står vi klar til at hjælpe med dit tagarbejde.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

Forespørgsel vedr. tagarbejde

3 + 7 =