+45 25 36 80 57 lars@mmjm.dk

Renovering

Måske overvejer du en renovering af dit hus eller din lejlighed. Måske har du allerede besluttet dig for, at en istandsættelse er nødvendigt. Uanset om du skal have lavet en mindre eller mere gennemgribende renovering af dit hjem, så har vi ekspertisen til at påtage os opgaven. Kontakt os ved at skrive til os med dine tanker omkring renoveringen. Eller ring til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at aftale et møde.

En renovering af dit hjem kan virke uoverskueligt. Så start med at gøre dig så mange tanker som muligt omkring dine ønsker for husets istandsættelse, og hvilken renovering-pris, du har råd til. Med de oplysninger kan vi sammen vurdere, hvilken renovering der er mulig og komme med et uforpligtende tilbud eller et hurtigere prisoverslag.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Dit byggeprojekt er i sikre hænder hos os. Vi arbejder efter danske overenskomster og leverer altid kvalitet, der lever op til alle krav og regler. Du er tillige sikret op til 150.000 kr. inkl. moms i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler.

Renovering – pris og tidsforløb

Renovering – pris og tidsforløb

Når du overvejer istandsættelse af dit hjem, bliver en konkret renovering-pris hurtigt aktuelt. Det er nemt at drømme om masser af plads og et helt nyt køkken og badeværelse. Men måske bliver renovering- prisen for høj til din økonomi. Du er altid velkommen til at kontakte os og få mulighed for at vende dine ønsker og høre, om dine forventninger til renovering-prisen er realistisk. Vi har udført en lang række renoveringsopgaver og har god erfaring med at rådgive om prisen på både den større og mindre istandsættelse.

Alle typer renoveringsopgaver

Vi har stor erfaring med renovering og istandsættelse af mange typer af boliger og bygninger, og vi kan også hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Nogle gange skal der kun en mindre istandsættelse til af eksempelvis vinduer eller nyt gulv, for at boligen bliver præcis, som du ønsker det. Andre boliger kan trænge til en mere gennemgribende renovering, og det klarer vi selvfølgelig også.

Boligforening, lejlighed eller villa? Hos Murermester Jørgen Madsen A/S har vi alle typer kunder i vores kartotek, og vi prioriterer istandsættelse af de gamle døre i lejligheden lige så højt som renovering af jeres fællesarealer eller opmuring af facaden på det gamle parcelhus. Få et uforpligtende tilbud på opgaven hos os uanset projektets omfang.

Bor du i et hjem med en særlig stemning, som du gerne vil bevare? Eller står du for vedligeholdelsen af en gammel eller fredet bygning? Hos Murermester Jørgen Madsen A/S har vi en helt særlig erfaring med nænsom renovering af kulturhistoriske boliger. Det giver os en særlig forståelse for valg af de rette materialer til istandsættelse – herunder eksempelvis kalkning og brug af kalkmørtel uden cement – så arbejdet matcher den oprindelige bygning bedst muligt.

Vi har blandt andet tidligere udført opgaver for Slots- og Naturstyrelsen, Frilandsmuseet i Lyngby og diverse kirker samt gamle bygninger i Kalundborg. Ring til os eller send os en e-mail for mere information.

Murermester Jørgen Madsen A/S udfører alle typer renoveringsopgaver

Vi laver renovering
på Vestsjælland

Vi er et lokalt vestsjællandsk murerfirma, der har værksted i Kalundborg, men vi arbejder i hele Vestsjælland. Bor du i eller omkring Slagelse, Holbæk eller Kalundborg, så står vi klar til at hjælpe med dit næste renoveringsprojekt.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

Forespørgsel vedr. renovering

14 + 5 =