Renovering

Trænger huset, lejligheden eller kontorbygningen?

Måske har du allerede besluttet dig for, at en istandsættelse er nødvendigt.

Uanset om du skal have lavet en mindre eller en mere gennemgribende renovering af dit hjem eller erhvervsbygning, så har vi ekspertisen til at påtage os opgaven.

Alle typer renoveringsopgaver

Vi har stor erfaring med renovering og istandsættelse af mange typer af boliger og bygninger, og vi kan også hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Nogle gange skal der kun en mindre istandsættelse til af eksempelvis vinduer eller nyt gulv, for at boligen bliver præcis, som du ønsker det.
Andre boliger kan trænge til en mere gennemgribende renovering, og det klarer vi selvfølgelig også.

Boligforening, lejlighed eller villa?

Hos Murermester Jørgen Madsen A/S har vi alle typer kunder i vores kartotek, og vi prioriterer istandsættelse af de gamle døre i lejligheden lige så højt som renovering af jeres fællesarealer eller opmuring af facaden på det gamle parcelhus.

Få et uforpligtende tilbud på opgaven hos os uanset projektets omfang.

Bor du i et hjem med en særlig stemning, som du gerne vil bevare?

Eller står du for vedligeholdelsen af en gammel eller fredet bygning? 

Vi har stor erfaring med nænsom renovering af kulturhistoriske boliger.
Det giver os en særlig forståelse for valg af de rette materialer til istandsættelse – herunder eksempelvis kalkning og brug af kalkmørtel uden cement – så arbejdet matcher den oprindelige bygning bedst muligt.

Vi har siden slutningen af 1970’erne specialiseret os i opførelse samt renovering af kulturhistoriske bygninger, heriblandt:

Renovering – pris og tidsforløb

Når du overvejer istandsættelse af dit hjem, bliver en konkret renoveringspris hurtigt aktuelt.
Det er nemt at drømme om masser af plads og et helt nyt køkken og badeværelse, men måske bliver prisen for høj i forhold til din nuværende økonomi.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få mulighed for at vende dine ønsker og høre, om dine forventninger til den økonomiske del af renoveringen er realistisk.

Vi har udført en lang række renoveringsopgaver, og har god erfaring med at rådgive om prisen på både den større og mindre istandsættelse.

Vi følger dig hele vejen

Kontakt os ved at skrive eller ringe til os med dine tanker omkring dine ønsker.
En renovering af dit hjem kan virke meget uoverskuelig.

Start med at gøre dig så mange tanker som muligt omkring dine ønsker for husets istandsættelse, og hvilken pris som du har råd til.

Med de oplysninger kan vi sammen vurdere, hvilken renovering der er mulig og komme med et uforpligtende tilbud eller et hurtigere prisoverslag.

Få et helt uforpligtende tilbud

Garanti for en professionel murer

Murermester Jørgen Madsen A/S er medlem af Dansk Byggeri.

Det giver dig en garanti for vores håndværksmæssige udførelse af murerarbejdet.

Få et prisoverslag helt uforpligtende.