+45 25 36 80 57 lars@mmjm.dk

Renovering af badeværelse i Slagelse

Rigtig mange mennesker kan relatere til problemstillingen, når de ser på deres badeværelse – det er nedslidt og trist. Det er typisk, fordi man ikke kan overskue at tage hånd om opgaven, eller fordi man frygter de eventuelle problemer der kan opstå ved at hyre håndværkere til det, men de bekymringer er helt unødvendige hos os. Vi hjælper dig igennem processen og sørger for, at du hurtigt og tilfredsstillende får renoveret eller bygget et nyt badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Dit byggeprojekt er i sikre hænder hos os. Vi arbejder efter danske overenskomster og leverer altid kvalitet, der lever op til alle krav og regler. Du er tillige sikret op til 150.000 kr. inkl. moms i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler.

Brug for et nyt badeværelse i Slagelse?

Når du indsamler tilbud på renovering af badeværelse i Slagelse og omegn, bør du være meget omhyggelig med, hvem du overlader opgaven til. Der er nemlig ingen større frustration end at stå med et bad, der ikke fungerer, en fuge der ikke er lavet ordentligt og et problem med vandtrykket som følge af renoveringen. Det koster både mentale og økonomiske ressourcer – men det er der heldigvis en løsning på. Ved at overlade opgaven til os, kan du føle dig tryg igennem hele processen. De fleste af vores håndværkere har jubilæum på 20. år i virksomheden og har derfor masser af erfaring med denne type opgaver. Ud over det er vi medlemmer af Byg Garanti og Dansk Byggeri, hvilket sikrer dig en erstatning på helt op til 150.000 kroner inklusiv moms. Det giver dig også en 5 års garanti på alt, hvad vi udfører for dig, på trods af at vores håndværk er kvalitet og holder meget længere.

Pris på badeværelse

Det kan være en økonomisk belastende omgang at få lavet nyt bad. Af samme årsag er det vigtigt, at det du får stemmer overens med dine forventninger. Vi foretager en dybdegående behovsafdækning for alle vores kunder netop af denne årsag. Dine tanker og ønsker er førsteprioritet, når vi tager fat på en opgave – og det tager vi højde for i alle anliggender. Vi undersøger nøje hvilke underleverandører, der ville passe perfekt til din opgave og dine ønsker, og vi udvælger de bedste materialer til udførelse af opgaven.

Er du i tvivl om, hvordan du ønsker dit nye badeværelse skal se ud, så lad os inspirere dig! Med mange års erfaring i branchen, har vi ført en hel del opgaver af samme slags til ende, både for virksomheder og private. Derfor kan vi rådgive dig i dine bygge-anliggender, så du kan finde frem til den badeværelsesløsning du gerne vil have.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

10 + 10 =