+45 25 36 80 57 lars@mmjm.dk

Skal du i gang med renovering af badeværelse i Holbæk

Lad os hjælpe dig!
Få et uforpligtende tilbud

Vi er stolte medlemmer af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Det betyder, at vi ikke blot af ord, men også af lov, forpligter os til at leve op til alle krav og regler om kvalitetssikring. Du er således sikret op til 150.000 kr. inkl. moms i erstatning i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler af alle typer. Yderligere har du 5 års garanti på det stykke arbejde, du får udført, selv om det naturligvis holder længere end det.

Nyt badeværelse i Holbæk

Når man skal hente tilbud på renovering af badeværelset i Holbæk, er det vigtigt at have styr på, hvem man hyrer. Der er ikke noget værre end at stå med et ufunktionelt og halvfærdigt bad, der i øvrigt er bygget forkert. Det koster både tid, frustration og økonomi – men det er der heldigvis råd for. Ved at benytte os til dit byggeprojekt, er du i sikre hænder.

Et typisk irritationsmoment i hverdagen er netop ens gamle og slidte badeværelse, der på ingen måde er, som man virkelig gerne vil have. Typisk har man svært ved at overskue situationen og få gjort noget ved det, da der kan være en frygt for besvær med håndværkerne, eller en nervøsitet for, at det bliver en meget bekostelig affære. Hos os kan du være helt tryg. Vi prioriterer dig og dit nye badeværelse højt.

Pris på badeværelse

At få renoveret eller nybygget et badeværelse kan i mange tilfælde være en dyr affære, fordi man lader sig rive med i ønsket om at få drømmebadeværelset. Det er der heller ikke noget galt i, men for os er det vigtigt, at du er tilfreds med det, du får. Af den årsag foretager vi en grundig behovsafdækning for dig som kunde for at sikre, at dine tanker og ønsker bliver fundamentet for udførelsen af opgaven. Samtidig er vi meget kræsne med, hvem vi benytter som underleverandører, og hvilke materialer vi benytter, da vi vægter kvaliteten som noget af det allerhøjeste.

Har du brug for at få renoveret badeværelset, men er ikke helt sikker på designet? Lad os inspirere og guide dig fra start til slut! Vi har udført mange af denne type opgaver; både industrielt og for den private kunde. Derfor vil vi være mere end behjælpelige med at skabe dit drømmebadeværelse til en god pris.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

6 + 13 =