+45 25 36 80 57 lars@mmjm.dk

Murer- og entreprenørfirma med solid erfaring

Du kan være sikker på, at der hos os altid vil være god og kyndig hjælp at hente i forbindelse med store såvel som små opgaver. Vi rådgiver altid gerne omkring valg af løsninger og materialer.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Dit byggeprojekt er i sikre hænder hos os. Vi arbejder efter danske overenskomster og leverer altid kvalitet, der lever op til alle krav og regler. Du er tillige sikret op til 150.000 kr. inkl. moms i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler.

Solidt håndværk

Vi sætter en ære i vores faglighed og går aldrig på kompromis med kvalitet

Lokalt byggefirma

Vi har ambitioner om at være det bedste murerfirma på Vestsjælland.

Faglig rådgivning

Vi er ikke blege for at give et godt råd med på vejen.

Vi bygger omhyggeligt i høj kvalitet

Har du brug for hjælp til dit næste projekt, så kontakt os.

år på bagen

ansatte

Mød ejeren bag vores hold af erfarne murere

Vi har altid lagt stor vægt på at sikre kvaliteten af vores arbejde. Vi er desuden erfarne og meget omhyggelige med vores arbejde, så vi er de helt rigtige, hvis du skal have hjælp til at få lavet en ombygning, tilbygning eller andet.

Lars Madsen

Lars Madsen

Ejer

Lars Madsen er den nuværende ejer og entreprenør.

Jørgen Madsen

Jørgen Madsen

Tidligere ejer

Jørgen Madsen var den oprindelige ejer og grundlægger.

Vores baggrund og oprindelse

Murer- og entreprenørfirmaet Jørgen Madsen A/S er et mindre familiefirma med omkring 10 ansatte. Firmaet blev grundlagt i 1960 og har siden slutningen af 1970’erne specialiseret sig i opførelse samt renovering af kulturhistoriske bygninger, heriblandt den femtårnede kirke i Kalundborg, flere bygninger på Frilandsmuseet i Lyngby, ruinerne under Christiansborg, andre kirker samt diverse opgaver for Nationalmuseet.

I 2011 blev der lavet et generationsskifte fra grundlæggeren Jørgen Madsen til Lars Madsen. Vi vægter stadigvæk det gode gamle håndværk, høj kvalitet samt tillid til hinanden højt. Det kommer både os og vores kunder til gode.

Murermester Jørgen Madsen A/S er i dag et moderne murer- og entreprenørfirma med et team af dygtige og trofaste medarbejdere.

Vi løser små som store opgaver for private, det offentlige, boligselskaber samt industrien. Vi udfører endvidere byggeprojekter af enhver art, både i fagentrepriser og i hovedentrepriser.