+45 25 36 80 57 lars@mmjm.dk

Nybyggeri

Gennem flere årtier har vores entreprenørvirksomhed beskæftiget sig med nybyggeri for boligforeninger, virksomheder og private personer, der skal have nyt hus til en god pris. Vi samarbejder med kvalitetsbevidste underleverandører og leverer altid professionelt håndværk med mange års garanti. Læs mere om vores arbejde med husbyggeri, eller få et tilbud på nybyggeri entreprise i dag.

Vil du gerne have mulighed for at bygge nyt hus til en pris, hvor du har råd til at udleve nogle af dine boligdrømme? Så tag en snak med os om prisen på det nybyggeri, du gerne vil opføre.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Dit byggeprojekt er i sikre hænder hos os. Vi arbejder efter danske overenskomster og leverer altid kvalitet, der lever op til alle krav og regler. Du er tillige sikret op til 150.000 kr. inkl. moms i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler.

Husbyggeri med individuelle løsninger

Husbyggeri med individuelle løsninger

Hos Murermester Jørgen Madsen A/S står vi for nybyggeri i solid kvalitet udført af håndværkere, der er specialister inden for deres fag. Vi udarbejder løsninger til nybyggeri, der matcher de behov, du stiller op. Så gå meget gerne lidt i tænkeboks og få noteret, hvad du ønsker dig af dit husbyggeri. Hvad har du brug for? Hvordan ser økonomien ud, og hvor længe må byggeriet vare? Når du har gjort dig overvejelser, er det lettere at mødes og afdække dine ønsker for nybyggeriet.

Garanti for husbyggeri i topkvalitet

Det er en stor beslutning at skulle starte nybyggeri. Derfor er det vigtigt at vælge et entreprenørfirma til projektet, som du stoler på og har god kommunikation med. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os eller aftale et møde, uden at det forpligter på nogen måde. Så kan du få en fornemmelse af os og vores ekspertise, og vi kan forventningsafstemme og gennemgå arbejdet omkring dit nybyggeri, inden du træffer den endelige beslutning.

Få et tilbud inklusive moms, så du ved hvad dit nybyggeri kommer til at koste. Vores tilbud er bindende for os, så du er sikker på, at dit husbyggeri ikke pludselig kommer til at blive dyrere end forventet, når først vi går i gang med arbejdet. Vær desuden opmærksom på, at du er dækket ind af Byg Garanti, hvis du vælger os som entreprenør til dit nybyggeri. Det giver dig en økonomisk og juridisk sikkerhed, så du ikke behøver at bekymre dig om risiko for udførelsesfejl og mangler ved vores håndværk.

Nybyggeri i topkvalitet indbefatter blandt andet professionelle håndværkere, tydelig kommunikation og forventningsafstemning under hele forløbet samt en tydelig aftale om, hvornår dit hus eller din tilbygning står færdig. Det er vores erfaring, at en tydelig opgavebeskrivelse og klar dialog undervejs giver størst tilfredshed – både for dig og for os. Kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder for nyt hus til en god pris.

Garanti for husbyggeri i topkvalitet

Vi laver nybyggeri
på Vestsjælland

Vi er et lokalt vestsjællandsk murerfirma, der har værksted i Kalundborg, men vi arbejder i hele Vestsjælland. Bor du i eller omkring Slagelse, Holbæk eller Kalundborg, så står vi klar til at hjælpe med dit nybyggeri.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

Forespørgsel vedr. nybyggeri

2 + 12 =