+45 25 36 80 57 lars@mmjm.dk

Murerarbejde: Tilbygning – pris og info

Drømmer du om mere plads? Så skal du bruge en murer og entreprenør, der kan give dig en god tilbygning-pris. Hos Murermester Jørgen Madsen A/S har vi stor erfaring med at lave tilbygninger, der passer godt til den oprindelige bygning. Få en uforpligtende tilbygning-pris hos os og glæd dig til, at du får mere plads samtidig med, at du øger ejendommens værdi.

Vi kan stå for hele arbejdet, og vi murer naturligvis tilbygningen op, så den matcher dit hus. Vi har stor erfaring og kan give dig en konkurrencedygtig tilbygning-pris. Få et uforpligtende tilbud og tag en snak med os om dine behov for et større hjem.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Dit byggeprojekt er i sikre hænder hos os. Vi arbejder efter danske overenskomster og leverer altid kvalitet, der lever op til alle krav og regler. Du er tillige sikret op til 150.000 kr. inkl. moms i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler.

Murerarbejde på badeværelse

Konkurrencedygtig tilbygning-pris til private og virksomheder

Vores kundekartotek rummer både private familier, virksomheder, boligforeninger og det offentlige. Uanset behovet for tilbygning, så leverer vi altid med fokus på holdbar kvalitet og flot arkitektur. Den nye tilbygning skal passe ind i det eksisterende byggeri – uanset om det er et parcelhus eller en bygning, hvor du har etableret din virksomhed. Og der skal være styr på det praktiske, før vi murer tilbygningen op: Vi kender detaljerne omkring det rette fundament, vandafledning, kloakforhold med mere, så du kan være sikker på, at vi giver dig en god tilbygning-pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Din kvalitetsbevidste murer – Tilbygning med garanti

Hos Murermester Jørgen Madsen A/S får du en skarp tilbygning-pris med garanti for kvalitet. Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, som giver dig garanti for, at du får håndværk i en kvalitet, der holder i årevis.

Trænger hele huset til en større omgang? Hos os kan du kombinere en god tilbygning-pris med et tilbud på renovering af alt fra taget til kloakeringen. Kontakt os i dag og få vores bedste renoverings- og tilbygning-pris med garanti fra Dansk Byggeri og Byg Garanti-ordningen.

Vi kan give dig et ret præcist bud på din tilbygning-pris, hvis du har gjort dig gode overvejelser om, hvad du vil have lavet. Er du i tvivl, så kan du altid benytte dig af vores rådgivning om tilbygning og renovering. Når vi i fællesskab har overblik over den fulde byggeopgave, sørger vi for at afstemme forventninger omkring æstetik, tilbygningens pris, og hvor hurtigt arbejdet kan gøres.

Vi sikrer, at alle detaljerne kommer på plads, inden vi påbegynder arbejdet med at renovere eller bygge til. Dermed er du helt og holdent klar over, hvordan og hvornår vi murer tilbygningen op, og hvilken pris, du ender med at skulle betale.

Indbygget pejs - murerarbejde

Vi laver murerarbejde
på Vestsjælland

Vi er et lokalt vestsjællandsk murerfirma, der har værksted i Kalundborg, men vi arbejder i hele Vestsjælland. Bor du i eller omkring Slagelse, Holbæk eller Kalundborg, så står vi klar til at hjælpe med dig med dit næste murerarbejde.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

Forespørgsel vedr. murerarbejde

1 + 13 =