+45 25 36 80 57 lars@mmjm.dk

Kloakmester

Skal du bruge en autoriseret kloakmester? Ring til vores kloakmester i Kalundborg. Vi svarer på dine spørgsmål eller giver dig et godt tilbud på kloakarbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Dit byggeprojekt er i sikre hænder hos os. Vi arbejder efter danske overenskomster og leverer altid kvalitet, der lever op til alle krav og regler. Du er tillige sikret op til 150.000 kr. inkl. moms i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler.

Afløb på badeværelse - Murermester Jørgen Madsen A/S

Autoriseret kloakmester arbejde i Kalundborg og omegn

Hos Murermester Jørgen Madsen A/S finder du en autoriseret kloakmester, som kører ud til alle typer af kunder i Kalundborg, Slagelse, Holbæk og omegn. Vores kundekreds dækker både private husstande, virksomheder, boligforeninger og kunder i det offentlige, og det giver os et stort erfaringsgrundlag, når vi varetager dit kloakarbejde. Som medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti-ordningen er du desuden garanteret høj kvalitet udført efter reglerne inden for kloakarbejde.

Kloakmester i Kalundborg til konkurrencedygtig pris

Hos Murermester Jørgen Madsen A/S lever vi af tilfredse kunder, der får godt og holdbart håndværk for pengene. Vores priser på autoriseret kloakarbejde er altid konkurrencedygtige, så du kan få et af de bedste tilbud på markedet for kloakarbejde.

Skal du bruge en kloakmester i Kalundborg eller omegn i forbindelse med tilbygning, renovering eller til et akut opstået problem? Uanset om du er ude i god tid, eller om du står og skal bruge en autoriseret kloakmester hurtigst muligt, så er vi klar til at hjælpe dig. Ring til os og få en snak med en kloakmester i Kalundborg. Det koster dig ikke noget, og du er ikke forpligtet til at benytte vores service, selvom du får rådgivning hos os.

Ring til os eller skriv og fortæl os om dit behov for en kloakmester i Kalundborg. Så ser vi på din opgave og giver dig et godt tilbud på kloakarbejde, hvis det er det, du ønsker. Ved særlige behov for en autoriseret kloakmester er du også altid velkommen til at kontakte os og høre, om det er noget, vi kan hjælpe med. Vi har erfaring med det meste kloakarbejde såsom skader på kloaknettet, behov for tv-inspektion og opgaver på pumpebrønde. Så vi kan sandsynligvis også hjælpe dig. Ring til os og få afklaret dine spørgsmål med det samme.

Murermester Jørgen Madsen A/S - Autoriseret kloakmester i Kalundborg

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

Forespørgsel vedr. kloakarbejde

14 + 9 =