+45 25 36 80 57 lars@mmjm.dk

Betonarbejde

Skal du have repareret en sokkel eller have støbt et nyt gulv? Vi udfører alle former for betonarbejde til eksempelvis nybyggeri og tilbygninger for erhverv, privatpersoner og boligforeninger. Skal du have nyt betongulv eller støbning af fundament? Uanset opgavens størrelse står vi klar til at hjælpe med professionelt betonarbejde til en fornuftig og konkurrencedygtig pris.

Betonarbejde kræver erfarne håndværkere, og hos Murermester Jørgen Madsen A/S har vi mange års erfaring med betonarbejde og støbning af betongulv. Så kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe med dit byggeprojekt. Beskriv din opgave for os og få vores bedste tilbud – naturligvis helt uforpligtende.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Dit byggeprojekt er i sikre hænder hos os. Vi arbejder efter danske overenskomster og leverer altid kvalitet, der lever op til alle krav og regler. Du er tillige sikret op til 150.000 kr. inkl. moms i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler.

Betonarbejde - Murermester Jørgen Madsen A/S

Betongulv

Et betongulv er meget slidstærkt, når det er overfladebehandlet. Gulvet kan sagtens stå råt og give et flot, industrielt look. Eller du kan vælge at bruge betongulvet som en solid base for et gulv i massivt træ, parket, laminat, linoleum eller lignende. Ønsker du et trægulv over dit betongulv? Så tag os med på råd.

Hvordan foregår støbning af betongulv?

Støbning af betongulv er et betonarbejde, der ofte kræver en del erfaring for at få det glat og flot at se på. Betonarbejdet kræver typisk 4-6 dages tørretid, men derefter er gulvet temmelig robust.

Vil du vide mere om mulighederne inden for betonarbejde og støbning af fundament eller gulv til kælderen, den planlagte tilbygning eller i sommerhuset? Eller ønsker du hjælp til at få monteret betonelementer, som du allerede har bestilt? Ring til os eller send os en e-mail med dine spørgsmål eller din opgavebeskrivelse. Så vender vi tilbage med rådgivning og et tilbud på betonarbejdet, hvis du ønsker et prisoverslag på opgaven. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Betonarbejde - støbning af fundament

Vi laver betongulve
på Vestsjælland

Vi er et lokalt vestsjællandsk murerfirma, der har værksted i Kalundborg, men vi arbejder i hele Vestsjælland. Bor du i eller omkring Slagelse, Holbæk eller Kalundborg, så står vi klar til at hjælpe med dit næste beton-projekt.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

Forespørgsel vedr. betonarbejde

6 + 13 =