+45 25 36 80 57 lars@mmjm.dk

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Når du har sendt din forespørgsel, så vender vi tilbage pr. telefon eller mail, hvor vi kort taler opgaven igennem. Herefter mødes vi på adressen, hvor vi taler detaljerne igennem, får lavet opmålinger med mere. Du modtager, på baggrund af hvad vi har aftalt, herefter et uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Dit byggeprojekt er i sikre hænder hos os. Vi arbejder efter danske overenskomster og leverer altid kvalitet, der lever op til alle krav og regler. Du er tillige sikret op til 150.000 kr. inkl. moms i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler.

  p

  Vidste du, at...

  Murer- og entreprenørfirmaet Jørgen Madsen blev grundlagt i 1960 og har siden slutningen af 1970’erne specialiseret sig i opførelse samt renovering af kulturhistoriske bygninger bl.a. den femtårnede kirke i Kalundborg, flere bygninger på Frilandsmuseet i Lyngby, ruinerne under Christiansborg, diverse kirker samt opgaver for Nationalmuseet.

  Find os her

  Murermester Jørgen Madsen A/S
  Fasanvej 43
  4400 Kalundborg

  Giv os et kald

  Vores kunder er glade

  Flot omfugning
  Vi har fået udkradset og omfuget en gavl. Arbejdet er blevet lavet meget omhyggeligt og flot med fugefarve der passer til resten af huset.. meget fin oprydning også. Dygtig og behagelig ung murer på opgaven. Dejligt med godt lokalt murerfirma.

  - Jørgen Topp-Jørgensen

  Badeværelse
  Anbefaler Muremester Jørgen Madsen til at forestå arbejde med badeværelse, meget høj kvalitet på udført håndværk, god dialog med håndværkerne der udføre arbejdet.

  - Rose Jørgensen

  Reparation af stentrappe

  Murermester Lars kom hurtigt som aftalt og beså skaden på vores stentrappe.Reparationen af vores stentrappe gik hurtigt i gang i de efterfølgende dage og er virkelig godt udført. Det efterfølgende forebyggende arbejde for at forhindre fremtidige skader er også meget tilfredsstillende. Mureren, som udførte arbejdet var kompetent, imødekommende og informativ undervejs.

  - Helle Westergaard